Arrangementen

Amersfoort heeft veel te bieden! Een bezoek aan Museum Flehite kunt u combineren met diverse andere bezienswaardigheden en activiteiten.

Amersfoort Citycard
De grootste schat van Amersfoort is haar historische binnenstad. Door de vele monumenten, straatjes, grachten en details voelt u de middeleeuwse stad die ontstond in de 13de eeuw. U kunt hier op vele manieren van genieten.
Met de Amersfoort Citycard wordt dit extra  aantrekkelijk gemaakt. U kunt hiermee 1 of meerdere dagen met veel korting genieten van de fraaiste cultuurhistorische attracties en activiteiten die Amersfoort te bieden heeft, zoals toegang tot Museum Flehite, een rondvaart door de grachten met de Waterlijn, toegang tot de Onze Lieve Vrouwetoren en nog veel meer!
Kijk voor meer info en bestellen bij VVV Amersfoort.

Wijnroute Amersfoort
De Wijnroute Amersfoort is een uniek evenement waarin wijn, spijs, cultuur en historie garant staan voor een gezellige zondagmiddag. Drie Amersfoortse restaurateurs, twee vinologen en Museum Flehite namen het initiatief voor deze bijzondere wijnroute. Vier keer per jaar kunt u meedoen en genieten van heerlijke wijnen, bijpassende gerechten, de mooie binnenstad van Amersfoort en Museum Flehite. In 2018 vindt de Wijnroute Amersfoort plaats op de volgende zondagen: 11 februari, 8 april, 10 juni, 16 september en 18 november.

Kijk voor meer informatie of reserveren op www.wijnrouteamersfoort.nl

U kunt ook mailen naar:  zjdonker@gmail.com

Koffie- of luncharrangement bij restaurant Spui
Tegenover Museum Flehite bevindt zich restaurant Spui (Westsingel 48-49). Daar krijgt u op vertoon van uw museumticket korting op een gebakje met koffie of thee. Uw ticket biedt tevens korting op de 'museum lunch' (luxe broodje of maaltijdsalade met drankje naar keuze) of 'museum de luxe lunch' (luxe broodje of maaltijdsalade met soep en drankje naar keuze).