01 november t/m 19 mei Museum Flehite open vanaf 1 juni

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is Museum Flehite momenteel gesloten voor het publiek. Op 1 juni gaat het museum weer open.

Wijzigingen voorbehouden, kan Museum Flehite op 1 juni 2020 weer open.

We hopen je dan weer snel te mogen verwelkomen. In verband met de veiligheid voor bezoekers en personeel gelden per 1 juni een aantal regels. We vertrouwen op je begrip hiervoor.

Alleen toegang met e-ticket

Vanaf 1 juni werkt Museum Flehite voorlopig alleen met e-tickets en tijdsloten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt in het museum en dat iedereen zich kan houden aan de regel van 1,5 meter afstand. Iedereen, dus ook houders van bijvoorbeeld een Museumkaart of Vriendenpas, dient vooraf een ticket te bestellen voor een bepaalde dag een een bepaald tijdstip via de ticketshop.

Geen toegang bij gezondheidsklachten

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten en volg in het museum de regels rond afstand houden en hygiëne op.

koop tickets