07 januari t/m 08 februari Museum Flehite t/m 8 februari GESLOTEN ivm opbouw expositie 'Stadsbeelden'

Momenteel wordt het gerenoveerde gebouw van Museum Flehite opnieuw ingericht. Tevens wordt de nieuwe tentoonstelling 'Stadsbeelden' opgebouwd. Daarom is het museum t/m 8 februari 2019 gesloten voor publiek. Vanaf 9 februari a.s. zijn bezoekers weer welkom om het museum en de tentoonstelling te komen bekijken.

LET OP! De tijdelijke locatie van Museum Flehite in het Rietveldpaviljoen is gesloten sinds 6 januari.

In samenwerking met Kunsthal KAdE selecteerde Museum Flehite acht hedendaagse kunstenaars uit Nederland, die ieder op geheel eigen wijze het thema ‘stad’ onderzoeken en vastleggen in tekeningen, schilderijen, foto’s en 3D-objecten. Meer info over 'Stadsbeelden'.