Vrijwilligers gezocht!Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Werken in een culturele omgeving

Heb je belangstelling voor kunst en cultuur? Vind je het leuk om mee te werken aan de promotie van tentoonstellingen en activiteiten? En heb je zin in een leuke vrijwilligersbaan? Momenteel zijn we op zoek naar:

Baliemedewerker

Kom jij ons balieteam versterken? We bieden een sfeervolle en culturele omgeving met afwisselende tentoonstellingen, volop activiteiten en enthousiaste collega's.

We vragen vrijwilligers die voor één dag per week van 10 tot 17 uur beschikbaar zijn. Je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. En je bent representatief en positief ingesteld. Als baliemedewerker ontvang je bezoekers en verricht je de benodigde kassahandelingen. Ook verstrek je informatie aan de bezoekers bij de receptie. Normaal gesproken behoort ook het serveren van koffie/thee en tussendoortjes als cake of tosti tot je takenpakket. Maar vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19 is het museumcafé voorlopig gesloten.

Museumsuppoost

Als suppoost loop je als gastheer of -vrouw rond tussen de kunstwerken en houd je een oogje in het zeil. Ook ben een aanspreekpunt voor vragen van onze bezoekers.

Je vindt het prettig om in een monumentaal pand als Flehite te werken, bent klantgericht, communicatief vaardig en verantwoordelijk.

Bezorgers affiches en flyers in de stad

Wij zoeken vrijwilligers voor de buitendienst die ons willen helpen affiches en flyers van nieuwe tentoonstellingen rond te brengen. Dat betreft drie à vier keer per jaar in twee rondes, met name aan de rand van Amersfoort.

Groenliefhebbers voor de museumtuin

Heb jij groene vingers en een passie voor tuinieren? Ga dan aan de slag in onze museumtuin langs de Westsingel. Het bijhouden kost elke week een dagdeel. In eerste instantie is er ook nog enig achterstallig onderhoud, dus is er werk voor een paar dagen per week. Verder onderhoud in overleg.

Enthousiast? Stuur een email naar info@museumflehite.nl of bel 033 – 247 11 00.

Urn uit grafheuvel
5 mei 2020 - 31 december 2020