Versterk ons gezellige vrijwilligersteamVersterk ons gezellige vrijwilligersteam

Versterk ons gezellige vrijwilligersteam

Heb je belangstelling voor kunst en cultuur? Vind je het leuk om mee te werken aan de promotie van tentoonstellingen en activiteiten? En heb je zin in een leuke vrijwilligersbaan? We zijn op zoek naar leuke collega's voor verschillende functies:

Receptionist

Een receptionist is voor Museum Flehite de gastheer of -vrouw van het huis. Je ontvangt onze bezoekers en helpt ze op weg. In het kleine museumcafé serveer je koffie, thee en lekkere broodjes. Kortom je zorgt er voor dat onze bezoeker gastvrij wordt ontvangen in het museum.

Museumsuppoost

Als suppoost houd je een oogje in het zeil tussen de kunstwerken. Ook ben een aanspreekpunt voor vragen van onze bezoekers.

Bezorgers affiches en flyers in de stad

Wij zoeken vrijwilligers voor de buitendienst die ons willen helpen affiches en flyers van nieuwe tentoonstellingen rond te brengen. Dat betreft drie à vier keer per jaar in twee rondes, met name aan de rand van Amersfoort.

Groenliefhebbers voor de museumtuin

Heb jij groene vingers en een passie voor tuinieren? Ga dan aan de slag in onze museumtuin langs de Westsingel. Het bijhouden kost elke week een dagdeel. In eerste instantie is er ook nog enig achterstallig onderhoud, dus is er werk voor een paar dagen per week. Verder onderhoud in overleg.

Vergoeding

Als je ons gezellige vrijwilligersteam komt versterken kunnen we je een kleine vrijwilligersvergoeding geven en je kunt met je vrijwilligerspas voortaan gratis de tentoonstellingen van Museum Flehite, Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis bezoeken of een rondje door Amersfoort varen met de Waterlijn.

Enthousiast? Stuur een email naar info@museumflehite.nl of bel 033 – 247 11 00.

Pelgrimsteken
Pelgrimsteken
18 oktober 2023

Kinderworkshop: Rariteitenkabinet à la A+B

Lees meer
19 oktober 2023

Kinderworkshop: Dierentuin in een doosje

Lees meer
1 augustus 2023 - 19 november 2023

Gratis rondleidingen op dinsdagmiddag

Lees meer

 

Naar agenda overzicht

return; 1