Vrijwilligers gezocht!Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Werken in een culturele omgeving

Heb je belangstelling voor kunst en cultuur? Vind je het leuk om mee te werken aan de promotie van tentoonstellingen en activiteiten? En heb je zin in een leuke vrijwilligersbaan? Momenteel zijn we op zoek naar:

Museumsuppoost

Als suppoost loop je als gastheer of -vrouw rond tussen de kunstwerken en houd je een oogje in het zeil. Ook ben een aanspreekpunt voor vragen van onze bezoekers.

Je vindt het prettig om in een monumentaal pand als Flehite te werken, bent klantgericht, communicatief vaardig en verantwoordelijk.

Bezorgers affiches en flyers in de stad

Wij zoeken vrijwilligers voor de buitendienst die ons willen helpen affiches en flyers van nieuwe tentoonstellingen rond te brengen. Dat betreft drie à vier keer per jaar in twee rondes, met name aan de rand van Amersfoort.

Groenliefhebbers voor de museumtuin

Heb jij groene vingers en een passie voor tuinieren? Ga dan aan de slag in onze museumtuin langs de Westsingel. Het bijhouden kost elke week een dagdeel. In eerste instantie is er ook nog enig achterstallig onderhoud, dus is er werk voor een paar dagen per week. Verder onderhoud in overleg.

Enthousiast? Stuur een email naar info@museumflehite.nl of bel 033 – 247 11 00.

Spakenburg, ca 1950
26 januari 2022 - 8 mei 2022