Vacature: Werkervaring opdoen in de culturele sector?Vacature: Werkervaring opdoen in de culturele sector?

Vacature: Werkervaring opdoen in de culturele sector?

Museum Flehite zoekt stagiair

Museum Flehite is op zoek naar een stagiair Marketing en Communicatie die wil meewerken aan het beter bereiken van nieuwe doelgroepen.
 

Museum Flehite in Amersfoort is een museum waar  bezoekers uitgebreid kunnen kennismaken met de kunst en geschiedenis die de stad Amersfoort rijk is. Een aantal keer per jaar zijn er ook kunsttentoonstellingen met een (inter) nationaal karakter. Museum Flehite denkt na over de positionering van het museum en het bereiken van nieuwe doelgroepen. Museum Flehite is op zoek naar een stagiair  die hieraan kan meewerken.

Tijdens je stage breng je de wensen en behoeften van  enkele klantgroepen in kaart. Vervolgens  weet je dit  te vertalen naar  gerichte (online) marketingactiviteiten en communicatie. Daarnaast werk je mee aan de lopende werkzaamheden zoals content maken voor social media, nieuwsbrieven opstellen, website updaten, communicatietracten opzetten voor onze tentoonstellingen en activiteiten.

Wij bieden

1. Een goede persoonlijke begeleiding 
2. Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
3. Een uitdagende en afwisselende stage
4. Ruimte voor initiatief en eigen inbreng
5. Een stagevergoeding (hoogte afhankelijk van opleidingsniveau en aantal uren)

Wij vragen

Je volgt  een opleiding Marketing Communicatie op HBO of WO-niveau en hebt affiniteit met kunst en cultuur. Je  bent ondernemend, creatief   en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marcom. Je zoekt een stage waarbij je denken en doen kunt combineren.

Stageperiode

Museum Flehite heeft twee a drie keer per jaar een stageplek beschikbaar. Het gaat om een periode van 3 tot 6 maanden. 
Aantal uren per week: 16 tot 32. Een combinatie tussen een meewerkstage en een afstudeerproject is bespreekbaar.

Over Museum Flehite

Museum Flehite: huis voor kunst en geschiedenis midden in de historische binnenstad van Amersfoort. Het museum is gevestigd in drie laatmiddeleeuwse muurhuizen en laat de geschiedenis van de stad zien. Ook zijn er afwisselende tentoonstellingen met (inter)nationale kunst . In het museum werkt een klein team vaste medewerkers. Daarnaast wordt een aantal  functies vervuld door vrijwilligers.  Museum Flehite is onderdeel van Amersfoort in C, de stichting waar naast het Museum Flehite ook Kunsthal KAdE,  Mondriaanhuis en Architectuurcentrum FASadE onderdeel van uitmaken.

Interesse?

Stuur je vragen of CV en motivatie naar a.felet@museumflehite.nl

Biervaatje
Biervaatje
2 januari 2024 - 26 maart 2024

Gratis rondleidingen op dinsdagmiddag

Lees meer
2 december 2023 - 1 april 2024

Wolter & Water, altijd wat leuks voor kids en families

Lees meer
13 maart 2024

Vol van Kunst

Lees meer

 

Naar agenda overzicht