Wij zijn even dicht. Dit kun je wel doen in Amersfoort!Wij zijn even dicht. Dit kun je wel doen in Amersfoort!

Wij zijn even dicht. Dit kun je wel doen in Amersfoort!

Wij zijn even dicht, want we werken aan de nieuwe tentoonstelling Naar de Natuur. Mondriaan en de Haagse School. Er is nog genoeg te beleven in de Amersfoortse Musea.

Kunsthal KAdE brengt een ode aan baksteen met werk van meer dan vijftig kunstenaars, architecten en ontwerpers uit binnen- en buitenland in de tentoonstelling BAKSTEEN.  Het Mondriaanhuis in Amersfoort viert het 150e geboortejaar van Piet Mondriaan met de tentoonstelling Onbegrensd. Voor deze expositie hebben zeven duo’s van beeldend kunstenaars en componisten nieuw werk gemaakt. Het resultaat van deze samenwerking is t/m 5 maart  te zien én te horen in het museum.

Meer over Naar de Natuur

Meer over BAKSTEEN