Ben jij een MuseumKei?Ben jij een MuseumKei?

Ben jij een MuseumKei?

Ga aan de slag als vrijwilliger

Heb je wel eens door een museum gelopen en gefantaseerd over hoe het is om te werken tussen de kunstwerken en historische objecten? En hou je ervan de handen uit de mouwen te steken of maak je mensen graag enthousiast over jouw favoriete museum?

Dan zijn we op zoek naar jou! Een echte MuseumKei die zich als vrijwilliger wil inzetten voor kunst en cultuur.

Bekijk alle vacatures en reageer

Want de Amersfoortse musea (naast Museum Flehite ook het Mondriaanhuis en Kunsthal KAdE) kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Dankzij de inzet van onze MuseumKeien, worden bezoekers gastvrij ontvangen en genieten zij van kunst en erfgoed.  

We vroegen onze vrijwilligers waarom ze zo graag werken bij de musea in Amersfoort: voldoening, nieuwe vriendschappen, prettig tijdverdrijf, leerzaam, verbinding met anderen, iets doen voor de maatschappij en het inzetten van kennis en kunde. Het zijn maar een paar redenen waarom ze graag werken bij de musea in Amersfoort.  

Wil je bijdragen aan het doorgeven van onze cultuur en geschiedenis aan toekomstige generaties? Jouw bijdrage maakt het verschil! 

Er zijn verschillende functies beschikbaar:

Alle vacatures en reageren

'MuseumKeien gezocht' is een project van de samenwerkende musea van Amersfoort in C. Het Mondriaanhuis, Museum Flehite en Kunsthal KAdE vallen samen met architectuurcentrum FASadE onder de stichting Amersfoort in C. Door samen te werken en gezamenlijke producten te ontwikkelen, versterken we elkaar en kunnen we efficiënter werken.

Galgenberg 1749
Galgenberg 1749