Kinderworkshop in de herfstvakantie

In het kader van de Museumkidsweek organiseert Museum Flehite in de herfstvakantie de kinderworkshop De verborgen tuin..

In Museum Flehite heb je  schilderijen  waar je,  als je er lang naar kijkt,  steeds meer op ontdekt. Tijdens de kinderworkshop De verborgen tuin.. ga je samen met de museummedewerker zo’n schilderij eens goed bekijken. Wat zie je allemaal? Een vogel? Een vleermuis? En daar in die donkere hoek, is  dat misschien een bosmonster…!?

Na het bekijken van het schilderij ga je zelf aan de slag om je eigen verborgen tuin te maken in een diorama. Een diorama doet je denken aan een kijkdoos maar dan zonder een kijkgaatje. De voorkant is gewoon helemaal open, waardoor je een soort 3D  schilderij maakt. Je mag tijdens de workshop zelf bepalen hoe de indeling is.. én hoeveel monsters je  er in verstopt!

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Kosten:  € 8,- (inclusief limonade en koek)
Ivm. het beperkte aantal plekken svp. reserveren via: info@museumflehite.nl