Nacht van de Literatuur ook in Flehite

Op zaterdag 23 september vindt in Amersfoort de derde editie van de Nacht van de Literatuur plaats. Een evenement met een breed aanbod van regionale en landelijke schrijvers, aanstormend talent en gevestigde namen, op diverse plekken in de stad. Museum Flehite is een van de locaties waar het programma zich afspeelt.

Tijdens de Nacht van de Literauur Nacht zal in Musuem Flehite de schrijver Bert Natter worden geïnterviewd door Helga Warmels.
Na een carrière in de uitgeverij en de journalistiek debuteerde Bert Natter (Baarn, 1968) in 2008 met het bekroonde Begeerte heeft ons aangeraakt. Zijn tweede roman Hoe staat het met de liefde? volgde in 2012. In 2015 verschenen de romans Remington (longlist ECI Literatuurprijs) en Goldberg, een roman over de beroemdste leerling van Bach, die werd genomineerd voor de shortlist van de ECI-Literatuurprijs 2016. In het najaar van 2017 zal zijn vijfde roman uitkomen.
Ook dichter Jaap Lemereis treedt op (tussen 20.30 en 21.15) en onze ex-stadsdichter Nynke Geertsma (tussen 21.30 en 22.15).

De muzikale omlijsting wordt verzorgd doorTwan Vet