Coronamaatregelen

We hopen je vanaf 1 juni te verwelkomen. Museum Flehite heeft extra maatregelen getroffen, zodat iedereen weer op een ontspannen en veilige manier kan komen genieten van onze tentoonstellingen en het prachtige gebouw. Wij doen een aantal aanpassingen in het museum en er gelden een paar extra regels voor bezoekers.

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is Museum Flehite momenteel gesloten voor het publiek. Op 1 juni gaat het museum, als alles goed blijft gaan weer open.

Alleen toegang met e-ticket

Vanaf 1 juni werkt Museum Flehite voorlopig alleen met e-tickets en tijdsloten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt in het museum en dat iedereen zich kan houden aan de regel van 1,5 meter afstand. Iedereen, dus ook houders van bijvoorbeeld een Museumkaart of Vriendenpas, dient vooraf een ticket te bestellen voor een bepaalde dag een een bepaald tijdstip via de ticketshop.

Tickets

Verdere maatregelen

In het museum staan hygienische handgel en doekjes tot uw beschikking. Er is een plexiglas plaat gemonteerd om u en de receptionisten te beschermen. Er is een looproute gemarkeerd, zodat u minder kans loopt andere bezoekers onverwacht te treffen. Ook wordt het museum 3x per dag grondig onder handen genomen door ons schoonmaakteam. Het Museumcafé is voorlopig gesloten.

Entree tot Museum Flehite is alleen mogelijk via Westsingel 50.

Rondleidingen en andere activiteiten gaan voorlopig niet door.

Algemene richtlijnen m.b.t. Corona

Wij gaan er vanuit dat onze bezoekers zich aan de Coronamaatregelen houden die landelijk zijn afgesproken.

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
Het is alleen toegestaan om met meer dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (gezin, partners, huisgenoten).
Bezoekers zijn vooraf in bezit van een geldige online reservering met een geldig entreekaartje voor de dag en het tijdslot waarop geboekt is; zij komen op tijd of maximaal 15 minuten voor starttijd – dus niet eerder- om wachtrijen te voorkomen. Het is niet mogelijk zonder reservering het museum te bezoeken.
Groepsbezoeken zijn tijdelijk niet mogelijk.
Vermijd het openbaar vervoer waar dat kan, kom zo veel mogelijk met eigen vervoer.
Betalingen uitsluitend met pin of contactloos (pin of mobiel).
Het maken van foto’s of video opnamen is niet toegestaan.
Houd anderhalve meter afstand van andere bezoekers.
Volg altijd de hygiënemaatregelen.
Lees hier de bezoekersvoorwaarden

  • Coronamaatregelen

    We hopen je vanaf 1 juni te verwelkomen. Museum Flehite heeft extra maatregelen getroffen, zodat iedereen weer op een ontspannen en veilige manier kan komen genieten van onze tentoonstellingen en het prachtige gebouw. Wij doen een aantal aanpassingen in het museum en er gelden een paar extra regels voor bezoekers. lees meer

  • 1 Juni open!

    De coronamaatregelen worden geleidelijk afgebouwd. Als alles goed blijft gaan mogen we vanaf maandag 1 juni om 12 uur weer open. Wij kunnen niet wachten om deuren van onze tentoonstellingen weer te openen. lees meer

  • Nieuwe website

    Vanaf 26 mei lanceert Museum Flehite zijn nieuwe website. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een mooie en overzichtelijke website die weer helemaal aansluit bij de techniek van deze tijd. Op tablets en mobiele telefoon is deze website moeiteloos te raadplegen en daarnaast hebben we meer ruimte gemaakt voor de bijzondere verhalen verhalen achter onze collectiestukken. lees meer