1 Juni open!

De coronamaatregelen worden geleidelijk afgebouwd. Als alles goed blijft gaan mogen we vanaf maandag 1 juni om 12 uur weer open. Wij kunnen niet wachten om deuren van onze tentoonstellingen weer te openen.

Tentoonstelllingen

Kunst uit Noord-Nederland - Hendrik Nicolaas Werkman e.v.a. Deze tentoonstelling werd eerder dit jaar positief ontvangen, maar vanwege de sluiting van het museum is niet iedereen in de gelegenheid geweest de werken uit de collectie Niemeijer-Hidding te komen bekijken. Daarom is de expositie verlengd tot en met 2 augustus.

Wie wil een beeld wil krijgen van Amersfoort door de eeuwen heen, kan vanaf 1 juni de expositie Amersfoort in beeld weer komen bezoeken in Museum Flehite. Talloze kunstenaars hebben onze mooie stad en verhalen over Amersfoort zoals de Keitrekking en de brand in de Onze Lieve Vrouwetoren in de loop der tijd in beeld gebracht. Tot en met 2 augustus te zien.

Nieuw vanaf 1 juni is de tentoonstelling in het kader van 75 jaar vrijheid: Ooggetuigen van de oorlog 1940-1945 – De Duitse bezetting gezien door tijdgenoten.

 

Extra maatregelen vanaf 1 juni

Museum Flehite werkt vanaf 1 juni met e-tickets en bovendien zijn er ruimere openingstijden, van 10.00 tot 17.00 uur. Daarmee geven we meer mensen de mogelijkheid om Museum Flehite op een ontspannen en veilige manier te bezoeken.

Tickets

Met het oog op de veiligheid hebben we een aantal aanpassingen gedaan en voor bezoekers en personeel gelden straks een aantal regels. Bekijk hier de uitgebreide informatie over een ontspannen en veilig museumbezoek.

  • Coronamaatregelen

    We hopen je vanaf 1 juni te verwelkomen. Museum Flehite heeft extra maatregelen getroffen, zodat iedereen weer op een ontspannen en veilige manier kan komen genieten van onze tentoonstellingen en het prachtige gebouw. Wij doen een aantal aanpassingen in het museum en er gelden een paar extra regels voor bezoekers. lees meer

  • 1 Juni open!

    De coronamaatregelen worden geleidelijk afgebouwd. Als alles goed blijft gaan mogen we vanaf maandag 1 juni om 12 uur weer open. Wij kunnen niet wachten om deuren van onze tentoonstellingen weer te openen. lees meer

  • Nieuwe website

    Vanaf 26 mei lanceert Museum Flehite zijn nieuwe website. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een mooie en overzichtelijke website die weer helemaal aansluit bij de techniek van deze tijd. Op tablets en mobiele telefoon is deze website moeiteloos te raadplegen en daarnaast hebben we meer ruimte gemaakt voor de bijzondere verhalen verhalen achter onze collectiestukken. lees meer