Rondleidingen bij tentoonstelling Max Keuris Meesterverteller

Museum Flehite organiseert bij de tentoonstelling 'Max Keuris Meesterverteller' diverse rondleidingen. De rondleidingen op 28 augustus en 6 en 21 september worden gegeven door fotograaf Friso Keuris en door gastconservator Wichard Maassen.

Wichard Maassen is gastconservator van de tentoonstelling en auteur van de gelijktijdig verschenen publicatie Max Keuris Meesterverteller .
Maassen geeft een rondleiding door de expositie op woensdag 28 augustus om 13.30 uur.

Fotograaf Friso Keuris is de zoon van Max Keuris. In de tentoonstelling over zijn vader zijn negen foto's van zijn hand te zien.
Friso Keuris geeft rondleidingen door de expositie op vrijdag 6 september en op zaterdag 21 september, beide om 13.30 uur.

Aanmelden
De rondleidingen zijn gratis bij museumbezoek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@museumflehite.nl

Per rondleiding maximaal 15 personen.