Kinderworkshop: Maak je eigen steendier

Vrijdag 4 januari - Laat je inspireren door de kunstenaars van Salon '18 en maak je eigen steendier.

Museum Flehite organiseert deze kerstvakantie kinderworkshops in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof. Eerst bekijk je samen met kunstenares Anna Skubisz kunstwerken in de tentoonstelling Salon '18 / Amersfoort - Utrecht. Je leert dan over kunst en hoe je naar kunst kunt kijken. Laat je inspireren door het werk van Jolanda Meulendijks. Daarna mag je zelf de kunstenaar zijn en maak je je eigen steendier.

Museum Flehite  wordt grondig gerenoveerd. Het Rietveldpaviljoen is t/m 6 januari gastlocatie voor de tentoonstelling ‘Salon '18/ Amersfoort - Utrecht’. In deze tentoonstelling kun je zien wat voor een soort kunst er nu gemaakt wordt in Amersfoort, Utrecht en omgeving.

Locatie: Rietveldpaviljoen- Zonnehof 8
Datum: vrijdag 4 januari
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Kosten:  € 8,-
Opgeven vóór donderdag 3 januari 17.00 uur via educatie@museumflehite.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Meld je snel aan, want vol = vol!