Rondleiding Salon '18

Woensdag 12 december - Maak kennis met actuele Amersfoortse en Utrechtse kunst tijdens een rondleiding in Salon '18.

Laat je rondleiden door  Salon '18 / Amersfoort - Utrecht. De tentoonstelling geeft een beeld van wat zich nu afspeelt op het gebied van autonome kunst in de regio Amersfoort en Utrecht. Van jong talent tot gevestigde orde, beeldhouwers, keramisten, schilders, fotografen en videokunstenaars, een breed pallet komt aan bod in de verrassende verzameling die de curatoren selecteerden voor deze tentoonstelling. Vandaag neemt onze rondleider u mee door Salon '18 en vertelt over de rijke geschiedenis van het begrip Salon en over de achtergrond en beweegredenen van de kunstenaars.

Vanwege een grondige renovatie van het pand aan de Breestraat exposeert Museum Flehite t/m 6 januari in het Rietveldpaviljoen.

De rondleidingen zijn op woensdag 12 december van 14.00 tot 15.00  uur. Deelname is gratis op vertoon van een entreebewijs. Reserveren kan via info@museumflehite.nl of 033 - 7200890. Er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.