Kinderworkshop: Schilder een fantasiedier (VOL)

16 en 23 augustus: Laat je net als veel  kunstenaars  inspireren door de natuur. Kijk, fantaseer, ontwerp en maak een aquarel van je eigen fantasiedier. (beide data zijn intussen volgeboekt)

Museum Flehite organiseert deze zomervakantie kinderworkshops in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof. Eerst bekijk je samen met kunstenares Anna Skubisz schilderijen van dieren in de  tentoonstelling ‘Armando tot Mondriaan tot Wolter’. Wat maakt deze kunstwerken uniek? Wat is er zo bijzonder aan hun kleurgebruik? Daarna ga je zelf aan de slag en maak je een aquarel van je eigen fantasiedier.

Museum Flehite  wordt grondig gerenoveerd. Het Rietveldpaviljoen is deze zomer gastlocatie voor de tentoonstelling ‘Armando tot Mondriaan tot Wolter’. De beroemde kunstschilders brachten alle drie hun jeugd door in Amersfoort en lieten zich alle drie inspireren door de natuur.

Beide workshops zijn vol. Je kunt op dinsdag 14 en 21 augustus nog wel meedoen met de workshop Maak een selfie zonder telefoon.


Praktische informatie

Locatie: Rietveldpaviljoen- Zonnehof 8
Datum: donderdag 16 augustus en donderdag 23 augustus 2018
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Kosten:  € 8,- (inclusief limonade en iets lekkers)
Opgeven vóór woensdag 15 augustus en woensdag 22 augustus 17.00 uur via educatie@museumflehite.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Meld je snel aan, want vol = vol!

  • Verwacht: Salon '18 / Amersfoort – Utrecht

    Museum Flehite en Kunsthal KAdE slaan de handen in een voor 'Salon’ 18 / Amersfoort - Utrecht'. Van 13 oktober t/m 6 januari is in het Rietveldpaviljoen een selectie van hedendaagse kunst uit Utrecht, Amersfoort en omgeving te zien. Zowel kunstenaars met een gevestigde reputatie als aanstormend talent zijn na een selectie door het curatorenteam uitgenodigd hun werk te exposeren. lees meer

  • Kinderworkshop: Maak een levensgrote selfie (zonder telefoon)

    Kom op dinsdag 14 en 21 augustus in het Rietveldpaviljoen een levensgrote selfie maken. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! lees meer

  • Kinderworkshop: Schilder een fantasiedier (VOL)

    16 en 23 augustus: Laat je net als veel  kunstenaars  inspireren door de natuur. Kijk, fantaseer, ontwerp en maak een aquarel van je eigen fantasiedier. (beide data zijn intussen volgeboekt) lees meer