Kinderworkshop: Schilder een fantasiedier

16 augustus en 23 augustus: Laat je net als veel  kunstenaars  inspireren door de natuur. Kijk, fantaseer, ontwerp en maak een aquarel van je eigen fantasiedier.

Museum Flehite organiseert deze zomervakantie kinderworkshops in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof. Eerst bekijk je samen met kunstenares Anna Skubisz schilderijen van dieren in de  tentoonstelling ‘Armando tot Mondriaan tot Wolter’. Wat maakt deze kunstwerken uniek? Wat is er zo bijzonder aan hun kleurgebruik? Daarna ga je zelf aan de slag en maak je een aquarel van je eigen fantasiedier.

Museum Flehite  wordt grondig gerenoveerd. Het Rietveldpaviljoen is deze zomer gastlocatie voor de tentoonstelling ‘Armando tot Mondriaan tot Wolter’. De beroemde kunstschilders brachten alle drie hun jeugd door in Amersfoort en lieten zich alle drie inspireren door de natuur.

Locatie: Rietveldpaviljoen- Zonnehof 8
Datum: donderdag 16 augustus en donderdag 23 augustus 2018
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Kosten:  € 8,- (inclusief limonade en iets lekkers)
Opgeven vóór woensdag 15 augustus en woensdag 22 augustus 17.00 uur via educatie@museumflehite.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Meld je snel aan, want vol = vol!