Kinderactiviteiten

Op zoek naar een leuk uitje met de kinderen in Amersfoort? Museum Flehite organiseert in het museum regelmatig creatieve kinderactiviteiten zoals kinderworkshops en inloopateliers.

In verband met de maatregelen rond het coronavirus zijn er voorlopig geen workshops of kinderfeestjes mogelijk.

Kinderworkshops in de vakantie
In de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie van regio Midden Nederland organiseert Museum Flehite creatieve workshops voor kinderen. Voor een overzicht van alle actuele activiteiten kunt u kijken bij Nieuws 

Ben je jarig? Vier je kinderfeestje in ons museum!
In Museum Flehite kan je met je vriendjes of vriendinnetjes terecht voor een creatieve verjaardagworkshop. Deze sluiten aan bij een actuele tentoonstelling. Tussendoor is er tijd voor limonade met wat lekkers en voor de jarige is er een verrassing. Meer informatie

Reserveren en kosten
Kinderfeestjes van museum Flehite zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.  
De workshops duren anderhalf uur en vinden in principe plaats op woensdag- of vrijdagmiddag of in het weekend met als aanvangstijd 14.00 uur. In overleg zijn andere dagen of tijdstippen mogelijk. Interesse? Graag minstens drie weken van tevoren een mail te sturen aan educatie@museumflehite.nl waarin wordt vermeld: datum, aantal kinderen, gewenste thema en uw telefoonnummer.

De workshop kost € 80,- euro voor groepen t/m tien kinderen. Bij deelname van meer dan 10 kinderen komt er € 8,- per kind bij. Het maximum aantal kinderen is vijftien.