Kinderactiviteiten

Museum Flehite organiseert in het museum regelmatig creatieve kinderactiviteiten zoals kinderworkshops en inloopateliers.

Kinderwandeling Johan van Oldenbarnevelt
Tijdens de tentoonstelling Johan & Maurits organiseert Museum Flehite regelmatig een stadswandeling met Abe de Verteller, speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders. Meer informatie

Kinderworkshop: Knip een bloemstilleven 
In de zomervakantie heeft op dinsdag 27 augustus van 14.00 tot 15.30 uur een creatieve workshop plaats voor kinderen: Knip een bloemstilleven. Meer informatie

Ben je (bijna) jarig? Vier je kinderfeestje in ons museum!
In Museum Flehite kan je met je vriendjes of vriendinnetjes terecht voor een creatieve verjaardagworkshop. Deze sluiten aan bij een actuele tentoonstelling. Tussendoor is er tijd voor limonade met wat lekkers en voor de jarige is er een verrassing.

Reserveren en kosten
Kinderfeestjes van museum Flehite zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.  
De workshops duren anderhalf uur en vinden in principe plaats op woensdag- of vrijdagmiddag of in het weekend met als aanvangstijd 14.00 uur. In overleg zijn andere dagen of tijdstippen mogelijk. Interesse? Graag minstens drie weken van tevoren een mail te sturen aan educatie@museumflehite.nl waarin wordt vermeld: datum, aantal kinderen, gewenste thema en uw telefoonnummer.

De workshop kost € 80,- euro voor groepen t/m tien kinderen. Bij deelname van meer dan 10 kinderen komt er € 8,- per kind bij. Het maximum aantal kinderen is vijftien.