Kinderactiviteiten

Museum Flehite organiseert in het museum regelmatig creatieve kinderactiviteiten zoals kinderworkshops en inloopateliers.

Let op! Verbouwing
Het gebouw van Museum Flehite aan de Westsingel/Breestraat is vanaf juni 2018 t/m begin 2019 gesloten vanwege een ingrijpende renovatie. Gedurende die periode zullen er kinderworkshops en projecten voor het primair en voorgezet onderwijs tijdelijk plaatsvinden vanuit het Rietveldpaviljoen (Zonnehof 8, Amersfoort), waar Museum Flehite ook tentoonstellingen organiseert.  

Ben je (bijna) jarig? Vier je kinderfeestje in ons museum!
In Museum Flehite kan je met je vriendjes of vriendinnetjes terecht voor een creatieve verjaardagworkshop. Deze sluiten aan bij een actuele tentoonstelling. Tussendoor is er tijd voor limonade met wat lekkers en voor de jarige is er een verrassing.

Reserveren en kosten
Kinderfeestjes van museum Flehite zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.  
De workshops duren anderhalf uur en vinden in principe plaats op woensdag- of vrijdagmiddag of in het weekend met als aanvangstijd 14.00 uur. In overleg zijn andere dagen of tijdstippen mogelijk. Interesse? Graag minstens drie weken van tevoren een mail te sturen aan educatie@museumflehite.nl waarin wordt vermeld: datum, aantal kinderen, gewenste thema en uw telefoonnummer.

De workshop kost € 80,- euro voor groepen t/m tien kinderen. Bij deelname van meer dan 10 kinderen komt er € 8,- per kind bij. Het maximum aantal kinderen is vijftien.