Contact & bereikbaarheidContact & bereikbaarheid

Contact & bereikbaarheid

Museum Flehite is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken

Westsingel 50
3811 BC Amersfoort
Tel.: 033-247 11 00
E-mail: info@museumflehite.nl

Naar Google Maps

Met het openbaar vervoer

Per bus vanaf Station Amersfoort Centraal
Stadsbus 1, 2, 3, 4 of 7. Uitstappen bij halte Stadhuis. Loop vanaf daar de Molenstraat in. Sla aan het einde van de straat, bij de t-splitsing, linksaf en volg de Westsingel. Na ongeveer 100 meter bevindt zich rechts op nr. 50 Museum Flehite, te bereiken via de brug over de gracht.

Lopen vanaf station Amersfoort Centraal (afstand 1,2 km, duur circa 14 minuten)
Vertrek vanaf het Stationsplein richting het stadscentrum (Stationsstraat gaat over in Van Asch van Wijckstraat). Na 800 meter, bij kruising Stadsring, rechtdoor oversteken en Molenstraat volgen. Sla aan het einde van de straat, bij de t-splitsing, linksaf en volg de Westsingel. Na ongeveer 100 meter bevindt zich rechts op nr. 50 Museum Flehite, te bereiken via de brug over de gracht.

Meer ov-informatie, inclusief reisplanner: 9292.nl

Met de auto

*** Let op de historische binnenstad van Amersfoort is autoluw ***

Parkeren in de buurt
De binnenstad van Amersfoort is autoluw. Je kunt gebruik maken van de parkeergarages aan de rand van het autoluwe gebied. In de buurt van het museum, op 5 a 10 minuten loopafstand zijn dat: Stadhuisplein en St. Jorisplein. In de directe omgeving van het museum zijn er geen parkeerplaatsen meer, alleen nog vergunninghoudersplaatsen.

Even iemand afzetten?
Is het nodig om iemand even af te zetten voor de deur van het museum? Dat kan. Neem het liefst een dag van te voren contact op met de receptie via 033-247 11 00. Geef uw naam, kenteken en aankomsttijd door, dan regelt het museum een tijdelijke ontheffing voor u.

Parkeren met gehandicaptenparkeerkaart
Met een gehandicaptenparkeerkaart kan in Amersfoort geparkeerd worden in alle zones en op alle parkeerplaatsen met uitzondering van de parkeergarages. Binnen de gemeente Amersfoort mag bovendien, in afwijking van het landelijk beleid, worden geparkeerd op alle parkeerplaatsen in de vergunninggebieden en mag er, zonder betaling, worden geparkeerd bij parkeermeters en -automaten. Meer info.

 

 

Wederopbouw, 1947
Wederopbouw, 1947
23 juli 2024 - 5 november 2024

Gratis rondleidingen op dinsdag

Lees meer
6 juli 2024 - 10 november 2024

Tip: Stadsbrouwerij De Drie Ringen

Lees meer
6 juli 2024 - 10 november 2024

tip: Waterkaart van Fasade

Lees meer

 

Naar agenda overzicht