Routebeschrijving

De tentoonstellingen van Museum Flehite vinden tijdelijk plaats in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof 8 in Amersfoort. Het museumgebouw aan de Westsingel/Breestraat is vanwege renovatiewerkzaamheden gesloten tot begin 2019.

Bezoekadres:

Zonnehof 8
3811 ND Amersfoort
T 033 – 7200890

Klik hier voor een plattegrond van de Amersfoorte binnnenstad met daarop de locatie van het Rietveldpaviljoen.

Route en parkeren met de auto:

Plan uw route via Google Maps

In het centrum van Amersfoort bevinden zich diverse parkeergarages. De dichtsbijzijnde is Centrum Mondriaan op de hoek Stadsring/Arnhemseweg (op enkele minuten loopafstand van het Rietveldpaviljoen). Voor een overzicht van alle parkeergarages zie de website van Parkeerservice Amersfoort.

Route met het openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Amersfoort is het Rietveldpaviljoen prima te bereiken per bus. Stadsburg 8 (richting Schuilenburg) stopt bij de bushalte Zonnehof-West aan de Utrechtseweg, op enkele minuten loopafstand van het Rietveldpaviljoen. Daarnaast stoppen er meerdere stads- en streekbussen bij de iets verderop gelegen halte De Kei aan de Stadsring. Meer ov-informatie, inclusief reisplanner, vindt u op 9292.nl.

Toegang en parkeren voor minder validen:

Let op! De tentoonstelling is alleen op de begane grond toegankelijk voor rolstoelen. De eerste etage is uitsluitend via een trap bereikbaar.

Met een gehandicaptenparkeerkaart kan in Amersfoort geparkeerd worden in alle zones en op alle parkeerplaatsen met uitzondering van de parkeergarages. Binnen de gemeente Amersfoort mag bovendien, in afwijking van het landelijk beleid, worden geparkeerd op alle parkeerplaatsen in de vergunninggebieden en mag er tevens, zonder betaling, worden geparkeerd bij parkeermeters en -automaten.

Meer informatie over parkeren voor gehandicapten.