Ontmoeting met fotograaf Frans KantersOntmoeting met fotograaf Frans Kanters

Ontmoeting met fotograaf Frans Kanters

Het werk van Frans Kanters is momenteel te zien in Museum Flehite als onderdeel van de tentoonstelling Over velden en wegen. In deze expositie zijn landschappen samengebracht van schilders vanaf de 18e eeuw tot en met werk van hedendaagse kunstenaars.

Meet & greet

Op zaterdag 25 september is het mogelijk om Frans Kanters te ontmoeten. De fotograaf is vanaf 14.00 uur in het museum voor uitleg over zijn werk en het beantwoorden van vragen.  Wil je hem graag ontmoeten? Reserveer dan online een tijdslot op onze ticketpagina
De meet & greet is gratis bij museumbezoek.

Over Frans Kanters

Frans Kanters (1964) woont en werkt vanuit AmersfoortHet landschap in Nederland legde hij talloze malen vast. Zijn autonome werk is in zwart wit. Zonder kleur kan de ontvanger vrijer het beeld in zich opnemen, zo is zijn stelling. De fotograaf is altijd zoekende naar de stilte in een beeld. Lijnenspel en leegte kenmerken zijn werk.

Frans Kanters, De velden achter Westernieland in het Noorden van Groningen 2017Frans Kanters, De velden achter Westernieland in het Noorden van Groningen 2017
Wederopbouw, 1947
26 september 2021