Ontmoeting met kunstenaar Edith MeijeringOntmoeting met kunstenaar Edith Meijering

Ontmoeting met kunstenaar Edith Meijering

Het werk van Edith Meijering is momenteel te zien in Museum Flehite als onderdeel van de tentoonstelling Over velden en wegen. In deze expositie zijn landschappen samengebracht van schilders vanaf de 18e eeuw tot en met werk van hedendaagse kunstenaars.

Meet & greet

Op zondag 26 september is het mogelijk om de hedendaagse kunstenaar Meijering te ontmoeten. Ze is vanaf 14.00 uur in het museum voor uitleg over haar werk en het beantwoorden van vragen. 
Wil je de kunstenaar graag ontmoeten? Reserveer dan online een tijdslot op onze ticketpagina
De meet & greet is gratis bij museumbezoek.

Over Edith Meijering

Edith Meijering (Deventer, 1962) ontwikkelde een eigenzinnige actuele en tegelijkertijd 'klassieke' beeldtaal. Met de kunstgeschiedenis als uitgangspunt ontstaan er gelaagde - soms surrealistische- (landschaps)verbeeldingen, waarin verschillende tijden - en soms plaatsen - versmelten of samenvallen.

Meijering exposeerde in onder andere het Kunstmuseum Den Haag en bij galeries en beurzen in Parijs, Londen en München. Momenteel is werk van haar te zien bij het project “Souvenirs” op Viervaart een AIR/Gallery van Iris Cornelis in Groede, in de Harculo Centrale Zwolle bij de IJsselbienalle20201 en bij Museum Flehite in Amersfoort.

 

 

Edith Meijering in haar atelierEdith Meijering in haar atelier
Edith Meijering,Vallende sterrenEdith Meijering,Vallende sterren
Pelgrimsteken
Pelgrimsteken
21 maart 2023 - 6 juni 2023

Gratis rondleidingen op dinsdagmiddag

Lees meer
1 maart 2023 - 26 juni 2023

Sculpture Breathes Life, altijd wat leuks voor kids

Lees meer

 

Naar agenda overzicht

return; 1